La sisena edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2018 estarà presidida per Jesús Maria Barrientos, el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)

El president Jesús Mria Barrientos

Ja està tot a punt perquè el Teatret del Serrallo rebi, aquest divendres, la sisena edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2018. Un acte que estarà presidit pel president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Jesús Maria Barrientos.

Nou periodistes i professionals de la comunicació pujaran a l’escenari per recollir els guardons que els acrediten com a ‘primus inter pares’. Es tracta d’un acte senzill, però fet amb sentiment i agraïment, organitzat pel diari digital La República Checa.

La gala solidària – enguany a favor dels nens amb TDAH – estarà presentada pel periodista Oliver Márquez i comptarà amb la participació artística de la finalista del programa ‘Got Talent’ de Tele5, Jennifer Pannebianco, del ballarí de flamenc Jesús Blanco i els acompanyants Luis Oya i José Garrido i el tenor Pep Cardona que estarà acompanyat de la violinista Mariona Campos Badia.

Durant l’acte, on està prevista més d’una sorpresa, se sortejaran diversos regals. Cal recordar que enguany els premiats són: Patricia Plaja (Premi Nacional). Patrícia López (Transparència periodística), Pep Escoda (Fotografia), Jordi Cartanyà (millor presentador de TV), Miquel González (millor presentador radiofònic), Infocamp (premsa digital), TSJC (gabinet de premsa), Vicente M. Izquierdo (premsa esportiva) i Circ de la Cultura (premsa cultural).

En les darreres edicions, Manel Fuentes, Tomàs Molina, Fàtima Llambrich, Toni Cruanyes o Ramon Pellicer van ser alguns dels premiats.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES

Leave a Reply