La Generalitat té previst descobrir la placa del pavelló olímpic abans de la cerimònia oficial d’inauguració dels jocs, prevista per la nit del dia 22 de juny

Gerard Figueras i Javier Villamayor

El president de Catalunya es desplaçarà a l’Anella Mediterrània amb l’objectiu d’inaugurar el pavelló d’esport que va costar a la Generalitat pràcticament 18 milions d’euros. Encara no hi ha data ni hora, però el secretari general d’Esports del govern català ha confirmat que serà Quim Torra qui tallarà la cinta.

Gerard Figueras, en una trobada amb els periodistes per explicar quina ha estat la implicació de l’executiu català en els jocs mediterranis, ha dit que el cap de govern de Catalunya vindrà a Tarragona per donar la “màxima solemnitat” a la inauguració d’una infraestructura que va ser construïda en uns “temps molt complicats per l’administració”.

La presència de Quim Torra servirà també per realçar la implicació transversal i institucional de la Generalitat en uns jocs que, segons Gerard Figueras, reuneixen totes les condicions que ser tot un èxit.

Aquest esdeveniment esportiu internacional podrà ser aprofitat per Catalunya per exhibir la seva marca a l’exterior i el seu potencial esportiu.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Un comentari so far.

  1. hola ha dit:

    que vienen a ver quien tiene el lacito mas grande??

Leave a Reply