La companyia Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes (València), ha estat proclamada campiona del 26è Concurs de Castells de Tarragona, amb una puntuació final de 1.759 punts. El vereditce s’ha donat a conèixer a l’Ajuntament de Tarragona aquest diumenge al migdia, on també s’ha fet el lliurament de premis.

Imatge de la recollida del premi de la companyia Valenciana

Moment de la publicitació del veredicte

La companyia valenciana s’ha imposat a la xinesa Firevision International, segona classificada amb 1.483 punts, seguida dels gallegs de la Pirotècnia Xaraiva S.L. amb 1304 punts, i de la Pirotècnia Valecea de Alaba, amb 1.249. Així doncs, la Pirotècnia Valenciana, a més de rebre el Trofeu “Venus Ciutat de Tarragona” se li ha adjudicat la realització dels espectacles públics de focs artificials durant les Festes de Santa Tecla 2016, per un valor de 26.000 euros.

El jurat estava compost per dotze membres, que valorava un total de setze ítems diferents, com la brillantor, la puresa, la intensitat, la lluminositat, l’arrencada inicial, la originalitat o l’acceptació per part del públic, tot amb una valoració d’1 a 10. Llavors, la puntuació màxima a la que podien aspirar les companyies era de 2.080 punts.

Marc MOLINA

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply