Junt amb el de Calàbria, s’oferirà una petita mostra d’un cançoner contemporani, com és el Cançoner de Gandia, on és més significativa la presència de música religiosa

El Convent de les Arts d’Alcover acollirà diumenge 12 d’agost a les 19 h, en el marc del Festival Terra de Bandolers, la proposta de música antiga i barroc De vos som amorós de la formació Lucentum XVI.

De Vos Som Amorós recull un conjunt de peces del Cançoner del duc de Calàbria, Ferran d’Aragó. La temàtica de les peces gira al voltant de l’erotisme, l’amor no correspost, la gelosia, la nostàlgia i la Mare de Déu.

Lucentum XVI és un grup de ministrers creat l’any 2013 per Pere Saragossa i Juan López per a interpretar i difondre el repertori del renaixement i primer barroc. Presenta instruments propis de l’època com el cornetto, la xeremia, el sacabutx i el llaüt.

Les entrades es poden adquirir per 9 € (6 € amb el carnet del convent) al Punt d’Informació Juvenil, a la web o a la taquilla del Convent des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

 

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES

Leave a Reply