Clos Galena ha presentat recentment Secrets de Mar, vins amb essència Mediterrània nascuts dins la denominació d’origen Terra Alta

L’etiqueta dels vins Secrets de Mar, obra de l’artista Mònica Castanys amb col·laboració de la Galeria Anquins de Reus, ha sigut presentada en motiu de l’esdeveniment cultural ‘Reus, Ciutat de la Música 2018’. La presentació es va realitzar als jardins del Mas Calvó durant el concert de la soprano amb més projecció internacional del moment, Sara Blanch, de la mà del creador artístic Francesc Cerro-Ferran.

L’objectiu d’aquest esdeveniment cultural és valorar l’activitat musical que es fa a Reus, al Camp de Tarragona i a tot el país. ‘Reus, Ciutat de la Música 2018’ ofereix la ciutat com a escenari per promoure tot tipus de propostes relacionades amb la música.  També existeix la voluntat de fer de tots els carrers un espai de música compartit, arribant a tot el públic.

D’aquesta manera l’etiqueta de vi representarà un esdeveniment cultural d’excel·lència artística i cultural del territori del sud de Catalunya.

 

 

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES

Leave a Reply