Poques hores després de ser elegida rectora, la catedràtica de Medicina, ha esmorzat amb un equip del nostre digital. Durant tot el matí ha rebut nombroses felicitacions i desitjos de molts encerts

María José Figueras, la rectora elegida de la Universitat Rovira i Virgili (URV), s’ha aixecat aquest matí a les sis del matí. Ha començat el dia concedint algunes entrevistes.

Després s’ha desplaçat al campus Catalunya, on ha estat felicitada per innúmeres persones de la comunitat universitària. La catedràtica en Medicina, que prendrà possessió durant els primers dies de juny, ha rebut el nostre digital.

En la conversa mantinguda al pati del campus, Figueras ha avançat que havia rebut la felicitació dels seus antecessors i també d’alguns alcaldes de la demarcació. Mentre parlava amb el nostre diari, ha estat contactada, telefònicament, pel batlle reusenc, Carles Pellicer.

La primera dona rectora de la història de la URV promet esforçar-se per representar tota la comunitat i aconseguir que tothom s’hi senti representat. “Tos som importants per tirar endavant aquesta magnífica universitat”.

VEGEU TOTA L’ENTREVISTA

 

Leave a Reply