El degoteig de dimissions després de la remodelació del govern de la Generalitat és una realitat. Els canvis més significatius estan tenint lloc a la Conselleria d’Interior, fins fa poc tutelada pel tarragoní Jordi Jané.

fedeArran de la seva substitució, després que el mateix Jané hagués decidit fer un “pas al costat” per facilitar la realització del referèndum previst per l’1 d’octubre, el director general dels Mossos d’Esquadra ha decidit renunciar a càrrec. Però, la dimissió de Batle no has estat pas l’única. El director del 112, el tarragoní Fede Adan, també ha posat el seu càrrec a la disposició del nou conseller d’Interior.

Fede Adan, persona de confiança de Jordi Jané entén que Joaquim Forn ha de tenir la màxima llibertat per formar el seu nou equip de col·laboradors. Aquest és el missatge que Fede Adan ha transmès al nou responsable del Departament d’Interior, en una reunió de treball mantinguda, aquest matí, a Barcelona. De moment, es desconeix quan es farà efectiva la substitució de Fede Adan, qui tornarà a la docència universitària a partir del proper curs lectiu.

Ara caldrà saber què passar amb el futur polític del director dels serveis territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply