Fernando de Yarza és l’actual president del grup Henneo, que integra capçaleres tan prestigioses com el centenari Heraldo de Aragón i el gratuït 20minutos, entre d’altres. Ell ha estat l’encarregat de donar el pregó de la festa major d’estiu al saló de plens de l’Ajuntament

El pregó ha estat el primer dels actes que componen el conjunt d’activitats programades pels pròxims set dies per la regidoria de Cultura i Festes. Enguany, i davant l’anunci de ruixats s’ha canviat l’espai del pregó –habitualment amb el centre neuràlgic al Xalet Torremar- pel saló de plens de l’Ajuntament de Salou.

El pregoner, De Yarza, ha estat acompanyat per una nodrida representació de familiars i amics que l’han acompanyat en el pregó.

L’alcalde Pere Granados, juntament amb la regidora Maria José Rodríguez ha obsequiat el pregoner amb una placa commemorativa del dia i amb una reproducció a escala de la figura del rei Jaume I. Granados, ha agraït a Fernando de Yarza en nom de la ciutat que hagi acceptat pronunciar el pregó d’enguany.

El pregoner està força vinculat amb Salou, ja que de petit va estiuejar al Xalet Santillana, una casa emblemàtica familiar ubicada davant la font Lluminosa. De Yarza, ha anat desgranant en el seu discurs els bons records travats al llarg de les seves estades al  municipi on manté bones relacions amb amics i records inesborrable de Salou.

I és que moltes famílies aragoneses van triar Salou com a destinació de vacances quan la indústria turística a la zona encara era molt incipient.

El pregoner ha manifestat la diversitat existent al municipi: “Salou em va crear la inquietud dev iatjar pel món i treballar amb altres gents. Perquè Salou sempre ha estat una Universitat de Cultures i Acolliment”.

El Grup Henneo del qual Fernando de Yarza és president, figura com un dels més grans i més importants grups de comunicació de referència nacional. No només està consolidat en el sector editorial i de mitjans, sinó que ha apostat per altres àrees que li proporcionen valor afegit com la producció audiovisual, i sobretot el sector de les noves tecnologies digitals.

De Yarza és també vicepresident de l’Associació Espanyola d’Editors, i Conseller Executiu de l’Associació Mundial de Diaris WAN-IFRA.

 

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply