Que es desenganyin els alcaldes independentistes que creuen que no hauran de donar explicacions a la justícia sobre la seva implicació en el referèndum de l’1 d’octubre. Hi ha 700 alcaldes imputats per desobediència i prevaricació

Albert Batet, el 20 de setembre al TSJ

La Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va enviar un requeriment a l’alcalde de Valls i diputat de Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya, Albert Batet, perquè expliqui quina implicació va tenir en les eleccions de l’1 d’octubre. Atenent que Batet és aforat, i conseqüentment gaudeix d’immunitat parlamentària, és el Ministeri Públic del TSJ qui li demana explicacions.

La Fiscalia dóna 10 dies al batlle vallenc perquè contesti si va cedir o ordenar que se cedissin o es posessin a disposició del ‘processisme’ instal·lacions municipals per a celebració dels actes relacionats amb el referèndum.

L’alcalde de Valls està sent investigat per un presumpte delicte de desobediència i prevaricació. Cal recordar que, el passat 20 de setembre, Batet – que surt a les travesses com a possible conseller de generalitat – ja va ser citat a declarar al TSJ, on li demanaven si havia signat algun decret d’alcaldia a favor del referèndum. En aquell, Albert Batet va negar-se a declarar. Hi ha 700 alcaldes imputats en aquesta causa,  alguns d’ells aforats.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply