Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous un jove marroquí de 22 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa. Ja està a la presó

El passat dijous, un mosso fora de servei es va fixar com un individu anava mirant a l’interior dels vehicles estacionats i observava, amb actitud vigilant, les cases del barri Niloga de Reus.

L’agent va contactar amb la comissaria de Reus i ràpidament van arribar al lloc diverses patrulles. En aquest impàs, l’individu havia marxat del barri, però els agents, amb la descripció facilitada pel mosso fora de servei, el van localitzar i arrestar poc després.

Resolts cinc robatoris
Un cop en dependències policials, es van trobar indicis que el relacionaven amb altres fets delictius. Un d’ells era un robatori amb força en un bar del barri Ample de Reus, el dia 20 d’octubre.

El mateix dia, el presumpte lladre hauria comès un robatori violent al barri Sant Jordi. En aquest incident, un veí va entrar al portal de casa seva seguit del detingut. Un cop dins, l’individu va fer veure que pujava a l’ascensor i va sorprendre la víctima a qui va prendre d’una estrebada la bossa de mà que portava.

Mentre la investigació estava en marxa, el passat dijous es van produir dos robatoris més amb força. El primer, en el mateix bar que va patir el robatori el dia 20 d’octubre. En aquest cas, l’autor va trencar la porta i va forçar dos panys per emportar-se els diners de la caixa enregistradora.

El segon robatori, en grau de temptativa, es va produir en un pis del barri Lladoners. L’home va saltar la tanca però no va aconseguir robar res, ja que una veïna el va sorprendre i ell va fugir.

Finalment, el passat divendres, els investigadors van fer una entrada i perquisició al domicili del detingut. Durant l’escorcoll van recuperar diversos objectes de dubtosa procedència, els quals estan analitzant per saber si estan relacionats amb altres robatoris denunciats.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial el passat dissabte i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Joies recuperades disponibles al web dels Mossos 
Entre els objectes trobats al domicili del detingut hi havia diverses joies que els mossos ja han donat d’alta a l’Exposició virtual d’objectes recuperats. Aquest espai, disponible a través del web de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, mostra tots els objectes recuperats durant les actuacions policials per a què puguin ser reconeguts pels seus legítims propietaris.

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply