La Junta Electoral de Tortosa va fer arribar un requeriment al Col·legi d’Advocats de Tortosa en el que els prohibia referir-se als consellers detinguts i als Jordis com a presos polítics i usar president per parlar de Carles Puigdemont. Perquè es complís el requeriment la Junta Electoral va enviar als Mossos perquè controlessin el que es deia a la reunió.

El Col·legi d’Advocats de Tortosa estava a punt de celebrar una junta general extraordinària quan va rebre, tres quarts d’hora abans de començar, un requeriment en què, entre altres coses, els prohibia referir-se a presos polítics i a càrrecs governamentals com el de president o conseller en compte d’expresident o exconseller. També ha dit que es prohibia lluir el llaç groc, el qual s’ha convertit en un símbol de la repressió policial i la demanda social d’alliberaments dels presos polítics.

David Domènec, advocat de Tortosa i exdegà del Col·legi tortosí, ho ha explicat a aquest digital. També ha afirmat que l’aplicació del 155 ha deixat Catalunya sense institucions.

També ha afirmat que el fet que el Suprem decidís retirar les Ordres Europees de Detenció i Lliurament (OEDE) dictades contra el president Puigdemont i els 4 consellers que estan a Brussel·les ha estat “tàctica” perquè “els del Suprem esperaven una resolució desfavorable per part de la fiscalia belga i hagués sigut pitjor i per tant han decidit retirar-les abans”.

VEURE EL VÍDEO AQUI

 

Leave a Reply