14Els cupaires demanen que els actes festius de Tarragona no es concentrin als llocs de sempre i puguin abastar la totalitat dels nuclis urbans. “No podem entendre que l’absoluta majoria d’actes tinguin lloc en el reduït espai de la Part Alta, amb els consegüents problemes de massificació que això comporta. I no ho podem entendre perquè reduir l’espai de la festa a la Part Alta exclou la majoria de la ciutat, especialment els barris més allunyats del centre, que veuen la seva pertinença a la ciutat com a ciutadanes i ciutadans de segona divisió”, assegura la formació en una nota de premsa.

Des de la CUP de Tarragona, “continuant amb la defensa de Tarragona com a concepte incloent i per tant, referit a tota la ciutat (nucli central i barris), demanem que es tingui en compte tota la ciutat, sense exclusions, quan es pensi en Tarragona”.

Categories: NOTICIES

Un comentari so far.

  1. […] ha acceptat parlar sobre la descentralització dels actes de la festa propugnada des de la CUP. “Aquest és un debat antic que té a veure amb el model de la festa” que considera […]

Leave a Reply