La formació anticapitalista organitza demà, a les 19.30 hores, una assemblea a la Plaça dels Infants de la Part Baixa per parlar sobre les necessitats i problemàtiques d’aquest barri tarragoní. És una assemblea oberta a tots els veïns, i on assistiran, entre d’altres, les dues regidores de la CUP a l’Ajuntament, Laia Estrada i Jordi Martí Font.

CUPSerà la segona assemblea en un mes, ja que el passat 20 de juny la formació independentista ja en va organitzar una a l’esplanada del Mercat Central, centrada en l’equador del mandat municipal. “Volem seguir amb aquestes activitats a peu de carrer, perquè són eines on realment el veïnat pot assistir en igualtat, i expressar i contrastar les seves opinions amb membres d’entitats o d’altres persones, siguin qui siguin, i vinguin d’on vinguin” explica la portaveu cupaire al consistori, Laia Estrada.

A més, l’assemblea de demà porta com a etiqueta #TGNdretAlaciutat, amb el que es vol posar èmfasi en la necessitat de pensar en les persones que habiten la ciutat, i fer-ho vol dir fer polítiques encaminades a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. “Volem tornar a posar les persones al centre de la vida política de la ciutat i deixar-nos de grans esdeveniments que només generen deute i incertesa” explica el cupaire Jordi Martí Font.

M.M.

Categories: ESQUERRA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply