El grup municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona portarà al plenari municipal d’aquest divendres una moció en què demana penjar una pancarta a la façana principal del consistori amb el lema ‘Llibertat presos polítics’.

D’acord amb el regidor cupaire Jordi Martí, és important que la capital se sumi a una iniciativa que ja s’ha dut a terme en molts altres municipis del territori. Una proposta que segura tombada per la majoria constitucionalista que conforma el consistori tarragoní.

D’altra banda, els cupaires presentaran una tercera moció perquè les entitats tarragonines puguin gaudir d’espais propis d’entre aquells de titularitat pública. Segons Martí, “a dia d’avui no existeix cap procediment formal ni criteris establerts per tal de fer cessions d’ús a precari de locals municipals a entitats de la ciutat”, fet que per a la CUP propicia que es puguin produir “greuges comparatius” a l’hora de cedir aquests espais.

Per últim, els anticapitalistes també portaran a debat una moció perquè l’Ajuntament de Tarragona es posicioni en defensa de la llibertat d’expressió i artística i en suport als rapers Pablo Hasél i Valtònyc, condemnats a penes de presó. Segons Jordi Martí, en tractar-se “simplement d’una declaració de suport, sense incloure cap punt de demanar res a cap jutge ni institució, la moció té possibilitats de ser aprovada”.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Un comentari so far.

  1. hola ha dit:

    es absurdo pues no hay preso politico alguno

Leave a Reply