L’Ajuntament de El Catllar i el Club Excursionista Alliberaadrenalina organitzen demà dissabte 20 de maig la vuitena edició de la Cursa El Catllar. Hi haurà recorreguts de tots els nivells: una cursa trail running de 10 km, una de 21 km i una caminada d’11 km. Està prevista la participació de més de 250 corredors.

cursa el catllar 2017La jornada es desenvoluparà durant la tarda i el vespre de dissabte, i totes les curses tindran com a punt de sortida i punt d’arribada la Torre d’en Guiu. A partir de les 17.30 començaran les curses infantils, ja a les 19 h serà el torn de la caminada d’onze quilòmetres per la zona de Sant Simplici.

A les vuit de la tarda començarà la cursa de 10 quilòmetres per la zona del Pantà, una cursa que degut el seu poc desnivell, 200 metres, és apta per iniciar-se al món del trail running. Abans, a les 19:30 h, es donarà el tret de sortida a la cursa de 21 km que fusionarà el circuit de la caminada amb el de la cursa curta per arribar a completar un circuit de 21 km amb 420 metres de desnivell.

Els inscrits podran recollir el seu dorsal des d’aquest divendres a la botiga La Roca Foradada i el mateix dissabte abans de les curses a la Torre d’en Guiu, epicentre de la jornada atlètica. Les curses comptaran amb cronometratge amb xip, avituallaments en cursa i meta, dutxes, vestuaris i guarda-roba. Per participar en les diferents curses serà obligatori l’ús de frontal.

M.M.

 

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES

Leave a Reply