Foto1077Estem en un món canviant, i la globalització obliga a importar nova terminologia al nostre llenguatge quotidià. Primer va ser ‘Halloween’, i ara hem d’aprendre un nou vocable d’arrel anglosaxona, l’anomenat ‘Black Friday‘. Aquesta iniciativa de rebaixes ‘hardcore‘ prové dels Estats Units, on se celebra l’últim mes de novembre des de fa més de 10 anys. El concepte fa referència a què és un dia en què els números vermells dels establiments comercials passen a estar en negre gràcies a l’allau de compres.

I en aquesta línia, el divendres vinent 27 de novembre Parc Central motivarà als consumidors amb descomptes especials que serviran per iniciar la temporada de les compres nadalenques. En aquest ‘Black Friday‘ tarragoní hi participaran tot tipus d’establiments del Centre Comercial, que oferiran als seus visitants diferents promocions i, en casos concrets, podran ser importants ofertes limitades a alguns productes.

El Centre Comercial donarà a conèixer el llistat dels descomptes dels diferents establiments i marques el mateix dia 27 a través de les xarxes socials i de la pàgina web.

Inaugurat el maig de 1997, Parc Central actualment compta amb 34.000 metres quadrats de superfície en què s’alberguen 126 locals comercials i de restauració i sis sales de cinema. En aquests moments dóna feina a 1.000 persones.

Categories: NOTICIES

Leave a Reply