Berta Cabré passa la presidència de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre a l’advocat tarragoní, Joan Antón, després de vuit anys al càrrec.

Joan Antón amb Berta Cabré

Antón entén que en relació a la nova etapa al capdavant de l’entitat, “l’Associació de Càmpings arriba en un bon moment a aquest relleu de presidència i volem consolidar la feina feta en la comercialització del producte, serveis als associats en qüestions legals, de compres i estrènyer les relacions amb els centres de coneixement com la URV, l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i l’Observatori de la Costa Daurada”.

Pel que fa als integrants de la Junta de l’Associació de Càmpings, el nou president ha expressat que comptarà gairebé amb el mateix equip humà que hi hagut fins ara, “si bé tenim la intenció de reforçar el paper de les comissions delegades perquè siguin dinàmiques i afegeixin noves incorporacions”, ha afegit. El nou president també afegeix que “els actuals reptes del món del càmping són la fidelització del públic campista i la constant modernització de les instal·lacions del sector, amb inversions permanents, per tal de poder oferir un producte atractiu de qualitat i de màxim confort”.

Per la seva part, la presidenta sortint, la cambrilenca Berta Cabré, destaca “l’alta qualitat humana de les persones que formen part del sector”. També ha mostrat “el seu agraïment per l’oportunitat de liderar el sector durant aquests 8 anys, així com la tasca de la Junta i de tots els seus col·laboradors”.

 

Categories: ESQUERRA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply