L’equip de govern, sobre la polèmica del ‘Cas Monteixo’, insisteix que es tracta d’una guerra mediàtica, orquestrada amb la col·laboració de simpatitzants de l’exalcalde Daniel Masagué, amb l’objectiu de trencar el pacte de govern que, curiosament, manté en secret el seu clausulat

Aquest cas podria arribar als jutjats

L’alcalde parlarà sobre aquesta polèmica

L’escàndol de concessió d’una part de la zona verda del Passeig Rafael de Campalans per a ús privat arriba, formalment, al plenari de l’Ajuntament de Torredembarra d’aquest dijous.

Els regidors de l’oposició es van unir per exigir a l’alcalde Eduard Rovira (ERC) explicacions clares i concises sobre perquè va signar un decret que afavoreix sense cap mena de dubtes els veïns d’un edifici (Monteixo), on familiars seus tenen, almenys, dos pisos en propietat.

Fins ara, l’equip de govern ha fet costat al batlle, intentant així no alimentar encara més el cabreig dels partits de l’oposició .

Si els esclariments d’Eduard Rovira no arriben a convèncer als regidors, aquests no descarten recórrer traslladar el cas al Ministeri Fiscal perquè investigui l’existència de possibles delictes de tracte de favor i prevaricació.

En el plenari d’aquest dijous, està previst, en el punt número dos de l’ordre del dia, que es doni compte del decret de la “concessió de llicència per a ús comú especial del domini públic a la comunitat de propietaris de l’edifici Monteixo”.

Val a dir que se sospita que les obres s’han dut a terme quan la llicència municipal estava caducada. Una informació que, de moment, l’ajuntament no confirma.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply