L’editor Alfred Arola ha assegurat que té bones sensacions amb la diada de Sant Jordi, tot i que el futur és “incert”. Us oferim una entrevista amb Alfred Arola

L’editorial tarragonina Arola ha distingit a la dramaturga Lluïsa Cunillé amb el premi Enlaire i l’editorial ‘Como te quiero’ ha atorgat el premi Vola Cometa a l’autora sevillana Almudena López Molina per “Satèl·lits”.

Els premis s’han lliurat avui al tradicional dinar literari de l’editorial tarragonina per presentar les novetats de Sant Jordi.

Arola celebra el seu vintè aniversari i ha volgut distingir la llarga trajectòria de Cunillé amb aquest premi.

El palmarès d’aquesta autora està trufat de premis, en els quals destaca el Premi Nacional de Teatre de Catalunya, atorgat per la Generalitat o el Mas de les Arts Escèniques al millor autor teatral.

Per la seva banda, l’autora Almudena López ha rebut el premi Vola Estel per “Satèl·lits”, que consisteix en la publicació de l’obra i una dotació econòmica patrocinada per Clos Montblanc.

L’escriptor Luis Goytisolo ha presidit el jurat i ha lliurat el guardó a l’autora sevillana amb l’elogi que “és una novel·la que no té desperdici de principi a fi”, fins al punt que “m’ha facilitat el meu paper extraordinàriament”.

Arola Editors presenta una quarantena de novetats per Sant Jordi, en els quals destaca l’assaig “Hereus de Tàrraco. Tarragona Patrimoni Mundial”, de Joaquín Ruiz de Arbulo.

L’autor, en un a part amb els mitjans de comunicació, ha descrit el llibre com “apte per a tots” en què “vam intentar apropar els grans monuments romans, com eren i com són ara”.

VÍDEO
Entrevista a Alfred Arola

 

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES, VIDEO

Leave a Reply