La situació econòmica del Club Ciclista Campoclaro sembla que s’estabilitza. El divendres passat, aquest diari va avançar que l’equip sub-23 podria desaparèixer per manca de finançament i que tot es decidiria en una reunió de la Junta directiva del club, que es faria el mateix dia.

diego_boss

Diego Boss, president del Club Ciclista Campoclaro

Diego Boss, president del club, ha explicat que “finalment salvarem a l’equip. Compak i Gopro estan molt interessats en què seguim endavant”. Dos dels patrocinadors amb el que comptava fins ara seguiran fent costat a l’equip però tot i així “hem de seguir buscant firmes –marques- que vulguin formar part del projecte”, ha expressat el president.

A hores d’ara, el president es troba de viatge per intentar buscar més finançament fora de Catalunya. “És difícil però ho hem d’intentar”, ha afirmat.
Boss ha confirmat que estan pensant en ampliar el ventall d’equips del club ciclista. Pretenen incorporar un “equip de fèmines i un equip Máster” i podria incorporar a més canalla, “això no comporta cap despesa, només més feina per nosaltres”. Segons el president, al final el club podria comptar amb un total de 70 llicències.

Jonathan OCA
jonathan@larepublicacheca.com

Categories: NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply