La marca americana Levi’s s’instal·larà a finals de juny al Parc Central de Tarragona.

El centre comercial Parc Central incorpora una nova botiga a la seva superfície comercial. Es tracta de la firma barcelonina de calçat fashion i esportiu Munich que ha obert avui la seva única botiga a la província de Tarragona.

Munich, amb una superfície de 90 m2 i que es troba a la planta 1 – concretament al local L.08 – ofereix una àmplia selecció de la línia d’esport, moda i accessoris per a dona, home i nens. La nova botiga de Munich a Tarragona torna a ser una aposta de la marca per dotar de valor afegit als seus espais comercials.

Des d’avui i fins a final de mes, la botiga de Munich de Parc Central oferirà descomptes en tota la col·lecció, sorteigs i el divendres 29 de juny realitzarà una festa per celebrar l’obertura amb un gran sorteig i moltes sorpreses més.

Aquest nou punt de venda se suma al ja extens nombre de Munich stores. Barcelona compta ja amb 8 botigues pròpies; la resta es reparteixen entre Sevilla, Saragossa, València, Mallorca, Andorra i Madrid.

“La marca Munich ha escollit Parc Central per arribar al seu client de Tarragona i voltants, considerant Tarragona una ciutat clau per al creixement i expansió de la firma. I un cop més ha apostat en exclusiva per Parc Central com a centre comercial de referència per a aquells operadors de moda que volen desenvolupar el seu negoci a la província de Tarragona”, afirma Miguel Ángel González, gerent de Parc Central.

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES

Leave a Reply