Una sentència judicial hauria donat la raó a una UTE que fa més de quatre anys va perdre el concurs per gestionar la llar d’infants municipal dels Pallaresos ‘Els colors’. Segons hem pogut saber, la UTE ha vist, ara, reconeguda la seva denúncia motivada per errors greus en el procés d’adjudicació.

ELS COLORSL’ajuntament dels Pallaresos, governat aleshores pel socialista Jaume Domínguez – ja dimitit va licitar la gestió de la nou escola bressol municipal, que substituïa les dues privades que, fins llavors, donaven el servei en el poble: Can Petits i Tabalets.

Aquestes dues empreses, que gestionaven les escoles bressol privades dels Pallaresos, enfrontant-se al seu tancament imminent per l’obertura de l’escola pública, van decidir presentar-se al concurs en UTE. L’altra empresa, En Xarxa,  que va acabar guanyant, obre el parvulari, sota el nom ‘Colors’.

Les dues escoles privades van reclamar davant el consistori, liderat per Jaume Domínguez, irregularitats i errors en el procés d’adjudicació, així com en les puntuacions que en aquell moment la taula municipal d’adjudicació va atorgar, però l’Ajuntament va fer cas omís, i les dues empreses – suposadament perjudicades – van decidir sol·licitar la intervenció de la justícia.

PALLARESOSDesprés de gairebé cinc anys, una sentència els dóna la raó. Ara aquestes dues empreses poden recuperar la gestió de l’escola bressol municipal o arribar a un acord econòmic de compensació amb l’actual govern municipal liderat per Pep Nolla, que haurà de pagar els errors comesos pels llavors responsables polítics del concurs per a la gestió del parvulari municipal.

Curiosament, aquesta sentència coincideix amb el nou concurs que l’Ajuntament dels Pallaresos ha fet enguany per a la renovació de la gestió de l’escola bressol ‘Colors’. Es van presentar dues empreses: En Xarxa i Eulen, havent guanyat l’última. Avui dia, no disposem d’informació que la perdedora En Xarxa hagi seguit les passes de les seves competidores anteriors, sol·licitant una reclamació davant el consistori pel procés d’adjudicació.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply