L’alcalde de Tarragona ha confessat que el fet que el cupó de l’Once promogui els jocs (i de retruc) la ciutat és quelcom impagable. Es tracta d’una campanya publicitària que l’ajuntament no podria assumir el cost

El cupó de l’Once del proper dimarts està dedicats als jocs mediterranis, els quals tindran lloc a Tarragona del 22 de junt a l’1 de juliol.

L’acte de presentació del cupó ha tingut lloc aquest mati al Teatret del Serrallo i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona i el delegat territorial de l’Once a Catalunya, Josep Fèlix Ballesteros i Xavier Grau, els quals s’han fet acompanyar del regidor comissionat dels jocs, de la directora de l’entitat a Tarragona i de la vicepresidenta del consell territorial a Catalunya, Javier Villamayor, Sara Gimeno i Rafaela Pérez. El gos guia Wick també ha estat present.

Cinc milions de cupons ajudaran a difondre el ‘Tarragona 2018’. El cupó del proper dimarts està il·lustrat amb la mascota dels jocs (Tarracvs) i el skyline de Tarragona, on es poden identificar alguns dels monuments més emblemàtics de la ciutat, entre els quals la façana de la Catedral, l’amfiteatre, l’estàtua castellera de la Rambla Nova o el balcó del Mediterrani.

L’alcalde Ballesteros ha agraït la col·laboració de l’Once i ha dit que l’entiitat hauria de vendre aquests cupons a tots els països que hi participaran en aquests esdeveniment esportiu internacional.


VIDEO


 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply