Comença la gira de l’estiu, i després de recórrer països com Regne Unit, Alemanya, França o Austràlia, l’Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia visitarà Palamós, Sitges, Cambrils i Sant Carles de la Ràpita durant Juliol i Agost, amb l’objectiu de traslladar la música a totes les parts

El dia 19 de Juliol a les 20.00 l’orquestra visitarà Cambrils, concretament la Cripta de l’Ermita. Els cambrilencs acolliran el prestigiós grup de música clàssica que tocarà peces musicals d’autors històrics com Vivaldi Mozart o Tchaikowsky.

Amb aquesta arribada de la cultura, la ciutat cambrilenca podrà gaudir d’un dia molt especial, ja que aquells que vulguin podran passar una jornada genial a la Costa Daurada, començant el dia a la platja i finalitzant-lo veient l’actuació de l’Orquestra Filharmònica de Cambra de Colònia, dia perfecte.

Abans d’arribar a Cambrils, l’Orquestra visitarà Palamós el dia 17 de Juliol i Sitges el dia 18. La gira finalitzarà a Sant Carles de la Ràpita el Diumenge 5 d’Agost.

Per a l’orquestra fundada a Alemanya és tot un plaer visitar Catalunya durant aquests dies, on a part de tocar peces clàssiques també tocaran d’altres no tan populars, amb l’objectiu de despertar la curiositat del públic.

Les entrades es poden comprar a l’oficina de Turisme situada al Passeig de les Palmeres de Cambrils de dilluns a diumenge de 10.00 a 13.00 o de 16.00 a 19.00. També es podran  adquirir  a taquilla una hora abans del concert.

 

Categories: ESQUERRA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply