magia Definitivament Torredembarra no para de sorprendre. La seva història és tan rocambolesca que serviria per fer un excel·lent guió cinematogràfic. A banda de la pel·lícula judicial, La Torre ofereix episodis socials, dins les quatre parets del Castell convertit en Ajuntament, que fan riure o plorar.

Els seus ‘residents’ són protagonistes de vivències que podrien clamar al cel, sobretot durant el mandat del polifacètic Daniel Masagué. En l’escàndol de corrupció de Torredembarra hi ha versions per a tots els gustos i colors.

El cas encara està sota secret de sumari, per tant és difícil diferenciar la veracitat dels fets de la rumorologia. De Masagué s’ha dit de tot i, a hores d’ara, ja res resulta novedós. Alguns el pinten com un pervertit, un delinqüent i un enamorat de les arts obscures, designadament la màgia cubana.

Bruixot a Torredembarra

Fonts de l’Ajuntament contactades per La República Checa asseguren que, almenys en dues ocasions, el totpoderós Daniel Masagué va ‘contractar’ els serveis d’un bruixot. magiaaEns expliquen que durant una de les seves ‘aparicions’ a la Casa de la Vila, tenia com a missió detectar quina era la trajectòria de les ‘corrents d’aigua’ sobre les que s’assenta la casa consistorial. Si no ens enganyen les nostres fonts, el bruixot per dur a terme la missió va haver de modificar la decoració, reubicant els mobles d’un dels despatxos. No obstant, va sorprendre que la posició d’una de les taules quedés intacte. Tots sabem que en bruixaria res és fortuït.

La taula en qüestió estava assenyalada per una línia blanca que limitava l’habitació. Un fet que va sorprendre una regidora incrèdula que va fer ‘desaparèixer’ la ratlla en un plis plas.

Es comenta que podria existir factures que oscil·larien entre els 10 i els 13 mil euros. O sigui els diners públics van ‘desaparèixer’ per art de màgia.

Serà possible trobar les factures o el concepte de les mateixes és un misteri?

 

 

Categories: PORTADA

Leave a Reply