Beatriz Pérez, la regidora número quatre del grup municipal de Ciutadans, ha decidit passar al grup dels No Adscrits. Tal com reconeix la fins ara representant de Ciudadans, ha decidit formar part de la formació taronja, després d’una reflexió profunda. bea_regidora“No ha estat d’un dia per l’altre, sinó que ha estat molt meditada”, subratlla la Beatriz Pérez.

Encara que la regidora al·legui “raons estrictament personals” per prendre aquesta decisió, el cert és que fa temps que, en la sordina, es parla de la pèssima relació existent entre ella i el líder del partit, Rubén Viñuales.

Una relació que ha anat deteriorant-se a mida que passaven els dies, fins al punt que una de les parts no tenia cap problema en explicar-ho a periodistes i a alguns representants polítics de l’Ajuntament de Tarragona.

Beatriz Pérez assegura que marxa de Ciutadans, però que continuarà, com a regidora No Adscrita, a treballar per Tarragona. Del mal rotllo, ni una sola paraula.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

2 comentaris so far.

  1. pèrdua de facultats ha dit:

    Curioso, el Infollon, supuestamente bien informado, todo el dia metiéndose con Pep y no sabía esto…y tampoco explicará que Viñuales acabará sólo la legislatura…lo explicarás???

  2. apaloseco ha dit:

    un voto mas para Ballesteros.

Leave a Reply