Enguany, l’anella mediterrània serà l’epicentre de la cursa. La prova dels 5 kms tindrà lloc al barri de Camp Clar. Tots els inscrits finalistes rebran una medalla

El proper 28 de gener, Tarragona es paralitzarà per celebrar una nova edició de la Marató, patrocinada per SB Hotels. La cursa, que disposa d’un pressupost de 85 mil euros, representarà un impacte econòmic per a la ciutat d’uns 250 mil euros.

Atenent aquesta ‘realitat econòmica’, el director de la cursa, Juanan Fernández, ha demanat “més implicació” de les administracions i d’entitats privades, ja que en les darreres edicions de la Marató ha trobat algunes dificultats.

Juanan Fernández, director de la Marató

Aquest fet, podria obligar a repensar el futur de la cursa, avui dia carregat d’incògnites. Davant les reivindicacions de Fernández – on reclama que la ciutat estimi més la Marató que aporta molts diners i turistes – l’alcalde Ballesteros, que ha assistit a la presentació, s’ha manifestat disponible per continuar donant suport a aquesta iniciativa la qual contribueix a promoure l’esport tarragoní i la marca Tarragona.

Cal recordar que en la Marató del proper 28 de gener hi participaran uns 1.500 corredors en les quatre disciplines: els 5 Kms, els 15, els 30 i els 42.

Entre els inscrits s’ha notat un increment de la representació femenina, que ja arriba al 25%.

VIDEOS
Les REIVINDICACIONS del director de la cursa

El COMPROMÍS de l’alcalde Ballesteros

El TRAJECTE que hauran de fer els corredors

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply