El sopar, que s’ha celebrat a la sala Oval del Museu Nacional d’Art Contemporània, ha estat presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra.

Merche Dalmau, propietària de Clos Galena

Merche Dalmau, la propietària i gerent del celler del priorat Clos Galena, ha estat, aquesta nit, una de les guardonades en la 31a edició dels Premis Pimes, amb el guardó a la Qualitat Lingüística al món empresarial. L’empresa SAT Apícola El Perelló- Mel Muria ha estat també guardonada amb el premi a la Petita Empresa més competitiva.

El sopar empresarial ha apostat, un any més, per la solidaritat. La quota integra que abonen els assistents ha estat destinada al programa emmpersona, de la Fundació PIMEC, que ajuda a l’empresariat que pateix serioses dificultats en el seu negoci o que s’han quedat sense activitat a causa de la crisi econòmica.

Durant l’acte s’ha lliurat la Medalla de reconeixement empresarial, al Premi al Millor Treball Periodístic, al reconeixement en el comerç; al reconeixement a la segona oportunitat; Premi PIMEC Joves; Premi Fundació PIMEC als valors d’empresa; guardó Pime a la Qualitat Lingüística en el món empresarial; trofeu a les Pimes més competitives, que engloba les categories de microempresa, petita empresa, mitjana empresa i comerç més competitiu.

A banda del cap del govern català, l’acte ha comptat amb la presència de representants del món econòmic i polític, entre els quals destaquen la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació del Principat d’Andorra, Gilbert Saboya, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, l’alta comissionada per l’Agenda 2030, Cristina Gallach i del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply