Està previst que l’esdeveniment, que cada estiu reuneix més de 1.000 persones per recaptar fons per a la lluita contra el càncer, comenci a les cinc de la tarda, amb una durada prevista de més de tres hores. L’acte estarà presentat pel periodista i soci d’honor de l’associació, Ricard Checa.

El proper dissabte 7 de juliol el Passeig Jaume I de Salou serà inundat de solidaritat. Milers persones s’aplegaran per participar en la màster classer de zumba dota el lema ‘Ballant contra el càncer’. En aquesta cinquena edició, es pretén retre homenatge a Murielle Reig, que va ser presidenta de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí. Murielle Reig va morir recentment a causa d’un càncer.

La instructora de zumba i professora d’educació infantil Noelia Fernández, coorganitzadora de l’acte amb l’Ajuntament de Salou, pretén que aquesta edició, batejada com ‘Ballaré per tu’,, esdevingui un sentit “homenatge a la trajectòria vocacional i altruista de Murielle Reig”.

A la masterclass, els assistents “podran gaudir amb una aportació de 12 euros de balls llatins amb més de trenta instructors internacionals, a més dels formadors i coreògrafs Marta Formoso, Virginia Escámez, Hermann Melo, David Díaz, Vanesa Alonso i Alessandro Belletti”, que “estan sensibilitzats amb la necessitat de buscar fons per lluitar contra aquesta malaltia”.

Noelia Fernández ha recordat que “arran d’una experiència personal molt dura per la mort de la seva cosina” va decidir fa quatre anys muntar un acte per lluitar contra el càncer.

Tota la recaptació, que també procedeix de donants que no participen activament en la masterclass, es destinarà a la investigació contra el càncer, que canalitza l’Associació oncològica Amadeu Pelegrí de Salou i que en altres edicions s’ha destinat a unitats d’investigació d’hospitals com Sant Joan de Déu.

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply