El Concurs de Castells de dissabte finalitza amb una bona entrada a la TAP tot i que no s’ha omplert del tot. Pel diumenge s’espera un ple absolut

Moixiganguers d’Igualada i Xiquets de Reus han estat les dues colles que aquest dissabte han fet un pas més i han elaborat els millors castells. Totes dues colles han aconseguit descarregar en la segona ronda el 3de9f.

Respecte als Moixiganguers, a la primera ronda han descarregat el 5de8 mentre que els Xiquets de Reus han aconseguit descarregar un 2de8f, un bon castell però amb menor puntuació que el 5de8 realitzat pels Moixiganguers.

La tercera ronda ha estat decisiva, ja que els Xiquets de Reus han descarregat el 5de8, castell que ha tingut més puntuació que el 2de8f dels Moixiganguers d’Igualada, per tant, les dues colles han realitzat els mateixos castells, fet que suposa que ambdues comparteixin la primera posició amb 3460 punts.

Durant les tres rondes, les dues colles s’han estat alternant la primera posició.

La segona ronda ha estat la més accidentada on el 4de8 de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, el 2de7 dels Castellers de Cerdanyola i el 2de8 dels Nens del Vendrell, han caigut, creant la preocupació per part del públic. Un integrant dels Nens del Vendrell ha hagut de marxar als serveis mèdics.

Carlos MEDINA

 

 

Leave a Reply