20. Abril 2024

NÀSTIC-ALBACETE (1-1): UN PUNT DE PLAY-OFF

Emaná, en el partit contra l'Alabès
Emaná, en el partit contra l’Alabès

El primer partit sense Rocha, que decidit emigrar al futbol nord-americà, i amb el lateral Calatrava al filial després dels problemes amb la seva renovació de contracte ha acabat amb un empat al camp de l’Albacete (1-1). Dos desplaçaments seguits puntuant (quatre dels sis punts possibles, amb victòria al camp del líder Alabès inclosa), 34 punts a la classificació (sisè i en zona de play-off empatat a punts amb l’Alcorcón) i la constatació que Stephane Emaná (que ha entrat al minut 56 en substitució de Lobato) té moltes coses a dir en aquest equip. Amb permís del seu germà.

Stephane ha aconseguit el gol visitant al minut 75, culminant un contraatac en què han intervingut amb molta classe el seu germà Achille en l’origen i un Palanca precís en la passada i que neutralitzava el penal transformat al minut 63 per Jona. Una jugada molt discutida pels jugadors del Nàstic, i que arribava arran d’una entrada de Bouzón a Carmona dins de l’àrea en la qual el grana ha tocat primer la pilota. Pocs minuts abans, Naranjo ha estat en disposició de batre el porter local en una arrancada en solitari des del mig del camp que ha acabat amb el seu xut desviat per centímetres per damunt del travesser.

De fet, i després d’una primera part en la qual els locals han marcat paquet (Jona ha pogut marcar als sis minuts de joc sol davant Reina), els granes han pogut acabar fent seu el partit al minut 90. Una doble oportunitat d’Stehpane i Mossa ha convertit el porter Juan Carlos en internacional.

El Nàstic torna al Nou Estadi el pròxim diumenge 31 a les 17.00 hores contra el CD Tenerife.