20. Abril 2024

EL NÀSTIC COMENÇA POTENT DAVANT L’ALABÈS, PERÒ PATEIX 3 GOLS

L‘Alabès, amb dos gols de Gaizka Toquero i un del veneçolà Christian Sants, va superar a domicili al Nàstic de Tarragona (0-3) i es va situar a un pas dels vuitens de final de la Copa del Rei.

nastic2nastic_La primera part del partit va ser trepidant, amb els dos equips llançats a l’atac, i no va trigar a arribar el primer gol, obra de Toquero, de cap, després d’un servei de córner, al minut 14.

El gol no va desesperar als de Vicente Moreno i Maloku, un minut després, va tenir una oportunitat claríssima de gol desbaratada per Ortolà.

Després d’uns primers minuts molt intensos, van començar a escassejar les oportunitats de gol i només Madinda, amb un xut potent i llunyà, va complicar, no en excés, el meta rival abans que l’àrbitre xiulés el final del primer temps.

Sis minuts va trigar l’Alabès després de la represa en aconseguir el segon gol després d’un contraatac en què cinc jugadors visitants es van trobar amb la resistència d’un sol defensa local. El culminar Toquero, sol davant Sebastià Saja.nastic3

Stephane Emaná, en un mà a mà amb Ortolà, va poder acostar al conjunt local al marcador al minut 60, però el porter del conjunt basc ho va impedir.

El partit el va sentenciar Sants en el minut 62 en rematar, presumptament amb una mà, una pilota rebutjada per Sebastián Saja després d’un xut de falta que no va trobar rematador i que va aixecar els ànims, en forma de protesta, de jugadors i seguidors locals.

El partit va ser sentenciat contra el Nàstic amb el tercer dels visitants i tan sols Jean Luc, en un intent de vaselina després d’un error del porter visitant en treure la pilota, va poder maquillar la derrota del Nàstic.