La periodista Raquel Sans, excap de gabinet del delegat del govern a Tarragona, podria recollir, en els propers dies, la seva acta com a diputada d’ERC al Parlament de Catalunya

És més que previsible que el vallenc Òscar Peris sigui restituït com a delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona. La confirmació podria fer-se oficial en les properes hores.

La sortida de Peris del Parlament de Catalunya farà que la periodista vallenca Raquel Sans, excap de gabinet de l’exdelegat del govern, ocupi el seu ascó com a diputada a la Cambra Catalana.

Durant els propers dies, s’anirà coneixent la identitat dels nous directors territorials, algunes cares són noves mentre que d’altres continuaren sent els representants de l’executiu català al Camp de Tarragona.

De moment, ja ha transcendit que la consellera Teresa Jordà pretén que Àngel Xifré continuï com a director territorial dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Xifré és alcalde d’Almoster i secretari de Política Parlamentària de la Federació d’ERC del Baix Camp.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply