L’Ajuntament dels Pallaresos ha decidit retirar les banderes espanyola i europea de l’edifici consistorial. No es tracta de cap acte de rebel·lió i encara menys perquè el seu alcalde, Josep Nolla, sigui independentista.

Es va prendre aquesta decisió per considerar que les banderes han de ser rentades, atenent que el passat diumenge, arran de la repressió i violència de la policia nacional contra civils.

En un escrit, el batlle de Pallaresos assegura que “van quedar tacades de sang” durant la jornada electoral del referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Josep Nolla explica que “arran de les injustificades i greus actuacions violentes protagonitzades per les forces de seguretat de l’estat (Guàrdia Civil i Policia Nacional), ocorregudes el dia 1 d’octubre durant l’intent de celebració del referèndum, l’Ajuntament dels Pallaresos s’ha vist en la necessitat de retirar les banderes espanyola i europea per poder portar-les a rentar”.

L’alcalde acaba la seva missiva dient que “esperem que quedin ben netes per tal de poder-les tornar a col·locar al seu lloc”.

 

 

Un comentari so far.

  1. apaloseco ha dit:

    Lo más indecente de este alcalde es que trabaja como apoderado del Banco Santander y nunca le hemos oído pública y directamente declararse contrario a nada de nada de lo que hace su banco y no será que no tiene “causas” para hacerlo. Claro que la pela es la pela.

Leave a Reply