ERC s’ha sumat als partits que exigeixen la dimissió de l’alcalde de Tarragona pel fet que el jutge hagi decidit mantenir-lo imputat en el cas Inipro.

El portaveu republicà, Pau Ricomà, entén que el moment més trist dels 40 anys d’ajuntaments democràtics a Tarragona és veure com el seu alcalde s’asseu al banc dels acusats per un delicte de prevaricació i malversació. Ricomà entén que la regidora Bego Floria també hauria d’abandonar el seu càrrec públic.

Tot i això, el portaveu d’ERC diu que ‘ens agradaria no haver d’arribar a fer la petició i que sigui el mateix alcalde qui, per respecte a la gent de Tarragona, dimiteixi per iniciativa pròpia. Havent d’anar a judici acusat de prevaricació, suborn i malversació, entre altres delictes, Ballesteros no pot seguir” al capdavant del govern municipal.

Ricomà afirma que, a l’espera de les responsabilitats penals que pugui dictaminar la justícia, ‘Ballesteros ha d’assumir responsabilitats polítiques,  Tarragona no es mereix tenir un alcalde acusat d’haver usat en benefici propi diners dels tarragonins que s’havien pressupostat per Serveis Socials’, o sigui diners per ajudar a les persones més desfavorides.

Apartat a Gustavo Cuadrado
ERC demana també la destitució de Gustavo Cuadrado del seu càrrec de gerent de la Fundació Smart City, ja que també seurà al banc dels acusats pel cas INIPRO. De cap manera “podem tenir al capdavant d’una Fundació que rep molts diners de l’Ajuntament una persona acusada de malversació, entre altres delictes’.

 

Categories: ESQUERRA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply