El partit demòcrata pretén que es faci un homenatge a l’exregidor Albert Abelló, batejant la plaça de l’interior del mercat municipal amb el seu nom. La decisió pertany ara al Consell d’Administració d’ESPIMSA, presidit per la regidora Elvira Ferrando

Abelló en una visita política al Mercat

La plaça interior del Mercat Central de Tarragona podria portar el nom de l’exregidor Albert Abelló. Això és el que pretén el grup municipal del PDeCAT per retre homenatge al seu portaveu que va morir el passat dia 20 de desembre, víctima d’un infart. Els demòcrates han presentat a l’Ajuntament de Tarragona una proposta en aquest sentit.

“És una petició que fem com a grup municipal i en nom de la família de l’Albert Abelló”, ha explicat la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, afegint que l’indret escollit “no podia ser cap altre que el Mercat Central de Tarragona”. “La seva vida va girar entorn d’aquest equipament comercial on la seva besàvia ja tenia una peixateria l’any 1915”, ha emfatitzat Guzmán. Abelló en l’actualitat tenia una parada de menjar japonès (Nipó) al mercat municipal.

Un cop lliurada a l’àrea d’alcaldia, la petició serà debatuda en el pròxim consell d’administració de l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals, S.A (ESPIMSA). La regidora Elvira Ferrando és la presidenta de l’esmentat consell.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply