El PP treu pit davant la crisi institucional a Catalunya i assegura que està treballant de valent per aconseguir la “recuperació econòmica”. De fet, segons el diputat al Congrés dels Diputats,  Jordi Roca, fins el moment s’ha aconseguit 3.333 aturats menys a Tarragona respecte al 2016.

Roca insisteix que això no implica que una valoració global de les dades ens assenyalin clarament quins són els costos que hem pagat a Tarragona pel procés independentista de Puigdemont i d’ERC.

“Al mes de juny, iniciant el període de contractació estival, l’atur a la província havia baixat en 11.000 persones, pràcticament un descens del 20% respecte al tancament de l’any 2016. Entre el mes d’agost i el de novembre, els pitjors mesos del procés, veiem com l’atur puja en més de 7.000 persones a la nostra província”, ha explicat el congressista del PP.

Per a Jordi Roca, “la inseguretat jurídica – provocada pel procés – té un preu i el preu és que més de 3.000 empreses, de les que les 62 principals suposen el 5,4% del PIB català, han marxat de Catalunya i que l’atur, que al juny l’estàvem reduint un 20% respecte al tancament del 2016 hagi acabat reduït en un 6% i encara gràcies”, ha conclòs el diputat.

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply