Heredia es queixa que tots els diumenges els paradistes del mercat de Bonavista l’obstrueixen pràcticament els accesos, tapant les finestres i impossibilitant muntar taules a la terrassa abans de les 18 hores. Diu que l’alcalde i la regidora Elvira Ferrando es fan els desentesos

Una carpa tapant les finestres de l’establiment

L’empresari Juan Antonio Heredia, propietari de la cafeteria Los Pilares de Bonavista, en un comunicat, posa de manifest que la seves “manifestacions”, amb exhibicions de pancartes incloses, “és un crit d’impotència” i “no un menyspreu” a cap persona sigui home o dona.

Acusa l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i la regidora Elvira Ferrando d'”inactivitat” i de fer creure al conjunt de la ciutadania que el problema “és fictici” i creat per l’empresari. A Juan Antonio Heredia li incomoda la “supèrbia i la poca empatia” d’aquests dos polítics amb alguns ciutadans.

Lamenta que tant l’alcalde com la regidora, responsable pels Mercats municipals, estiguin situats “en un núvol” i que quan els ve de gust “pixar-se en tot el que es belluga ho fan sense importar a qui esquitxen”.

El propietari de la cafeteria ‘Los Pilars’, en el recinte on se celebra, cada diumenge, el mercadet de Bonavista, denuncia que no pot exercir la seva activitat amb normalitat perquè li tapen les finestres i li impossibiliten muntar unes taules a la terrassa abans de les 18 hores. Un fet que, assegura, sembla no importar gens a Espimsa. L’empresari promet no abaixar la guarda davant el “cinisme” d’uns polítics que “parlen i no executen”.

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply