Segons sembla, encara hi ha polítics capaços de sorprendre per la positiva. Això és el que interpretar del missatge que va escriure la presidenta de l’Associació Apyda al seu perfil de Facebook. Maria Jesús Tapia Ortiz confessa que haver-se quedat “impactada” ara fa un mes i arran d’una trucada d’un polític de l’Ajuntament de Tarragona. Es tracta del líder de Ciutadans, Ruben Viñuales.

mariajoseD’acord amb el seu relat, fa un mes, Viñuales es va posar en contacte amb ella per informar-la que donaria part del seu sou a l’APYDA, Associació Provincial d’Hiperactivitat i Dèficit d’Atenció de Tarragona, la qual n’és presidenta.

De fet, el cap de l’oposició l’Ajuntament de Tarragona ja fa temps que dóna, mensualment, el seu sou de regidor a diferents entitats sense ànims de lucre.

“Em vaig quedar impactada”, reconeix Maria Jesús Tapia, qui ha deixat de creure en pràcticament tota la classe política. I això es deu al fet que amb “els dits d’una mà” es poden comptar els polítics que s’han interessat mai pels nens que pateixen TDAH o en col·laborar amb l’associació que dirigeix des de fa 10 anys. “Rubén Viñuales em va sorprendre”, confessa.

La presidenta d’Apyda recorda que davant l’oferiment del líder de Ciutadans, li va preguntar de què viu si dóna el seu sou. La resposta ha estat clarivident i sorprenent: “Sóc advocat i professor de la URV, amb això en tinc prou. Amb la resta faig obra social”.

Rubén Viñuales serà pare

Gesta exemplar
Maria Jesús Tapia, davant de l’actitud del polític taronja, assegura haver-se quedat bocabadada i força agraïda.

La líder associativa es compromet a gastar el sou de Viñuales “íntegrament en els nens”. Espera dur a terme alguna activitat que “els farà feliços” gràcies a la solidaritat del cap de l’oposició de Tarragona.

“Tant de bo molts polítics l’imitessin”, conclou Maria Jesús Tapia.

 

 

Un comentari so far.

  1. Albert ha dit:

    No sé como no hi ha més comentaris aquí, si és veritat axiò, ole i ole, si ho fessin tots els polítics que vieuen del bote, otro gallo cantaría. “Chapó”

Leave a Reply