Milers de persones van sortir als carrers de Reus aquesta tarda per celebrar la vuitena Copa d’Europa d’hoquei patins que va guanyar aquest diumenge el Reus Deportiu en vèncer l’Oliveirense de Portugal. 

reusdeportiu reusdeportiu4Directiva, jugadors, cos tècnic i afició van començar la rua de celebració al Santuari de Misericòrdia, on van lliurar la copa a la patrona, abans de començar la festa gran.

Amb autobús i custodiats pels milers de persones, els jugadors del Reus van arribar a la Plaça Prim, on es va desenvolupar la festa.

El primer a parlar va ser l’alcalde, Carles Pellicer, que va destacar que “aquest èxit és el treball i la constància de moltes persones”.

Molt més tímida, però també feliç pel títol, la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, va agrair a l’afició el seu suport: “Ens hem sentit molt recolzats per tot el món”.

Però els grans protagonistes van ser els jugadors, que van sortir al balcó de l’Ajuntament per oferir el títol als aficionats.reusdeportiu2

Raúl Marín, màxim artiller de l’equip i capità del Reus Deportiu, va cridar “Visca Reus i Visca Catalunya”, mentre que l’Àlex Rodríguez va manifestar: “Us vull donar les gràcies a tots, hem lluitat molt per aconseguir aquest èxit”.

Joan Salvat, jugador del planter, que viu amb passió cada segon amb la samarreta del Reus Deportiu, va provocar sonores ovacions.

“Després de veure-ho molts anys des de baix, ara tinc el privilegi de ser aquí dalt. Fa cinquanta anys el Reus Deportiu va guanyar la primera Copa d’Europa i ara tornem a ser aquí”, ha conclòs.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply