Finalment, una bona noticia per la cultura a Tarragona: torna la Sala Trono. Aquesta realitat és possible gràcies a un conveni, de tres anys, entre l’ajuntament i la companyia teatral. L’acord té com a principal objectiu aconseguir una programació estable de petit format i ‘donar vida’ al Teatre Metropol.

Bego Floria

La regidora de Cultura, Bego Floria, reconeix que “és una bona notícia per la ciutat i la cultura que la Sala Trono estreni nova programació i ho faci en un espai emblemàtic com és el Metropol”.

Les activitats teatrals de la Sala Trono, a més de complementar l’oferta professional de l’ajuntament al Teatre de Tarragona, acostant-se a nous públics, contribuirà a la producció pròpia i generarà noves sinergies i dinamitzarà, sens dubte, el sector”.

Joan Negrié, gestor i programador de la Sala Trono, ha promès continuar treballant perquè un projecte “d’un grup petit es faci gran cada dia”. Ha agraït la confiança i la col·laboració de les entitats públiques i privades, entre elles Repsol.

Cal destacar que La Sala Trono està condicionant la caixa escènica del Teatre Metropol, un espai que permet ampliar l’aforament respecte al local anterior ubicat a la plaça de Dames i Vells. Així, l’aforament serà de 80 espectadors, en el cas que només s’utilitzin les butaques frontals i,  si també s’utilitzen els laterals de la caixa escènica,  s’arribarà a 135 espectadors. Actualment s’està habilitant la taquilla i els accessos pels espectadors  que seran pel carrer d’Armanyà.

Joan Negrié

La nova temporada que presenta la Sala Trono-Armanyà consta d’ 11 espectacles programats – la meitat dirigits per dones- i una producció nova que s’estrenarà el mes de maig.

Les promocions per a fidelitzar públic, com els Amics de la Sala, es mantenen i s’amplien a funcions i promocions especials només per Amics. Per fer-se Amic cal pagar 8 euros anuals i amb el carnet corresponent s’aplica un descompte de 4 euros en el preu de l’entrada. A més, s’incorporen promocions noves per a públic jove. Els espectadors menors de 25 anys podran comprar les seves entrades per només 5 euros.

D’altra banda, la Sala manté l’entrada general a 16 euros, però per tal de facilitar l’ocupació ja no es faran reserves. Les entrades es podran adquirir directament a www.salatrono.com o a la taquilla de la Sala una hora abans de l’inici de la funció.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply