L’Ajuntament de Salou ha renovat amb el Consell Comarcal del Tarragonès el conveni per fer extensiva la gestió de la borsa de traductors i intèrprets. Així, els diferents serveis públics de l’Ajuntament podran comptar amb traductors per tal de facilitar la tasca de relació entre els treballadors municipals i la ciutadania nouvinguda.

Amb aquest acord, l’ens supramunicipal posa a disposició de l’Ajuntament una borsa de traductors amb persones que parlen fins a 14 llengües diferents entre els quals es troba l’àrab, tamaziktarifit, francès, anglès, alemany, rus, polonès, búlgar, japonès, romanès, woolof, mandinga, foola i xinès, entre d’altres. “Amb el servei de traducció podrem garantir la transmissió de la informació generalment amb persones que fa poc temps que són al territori i que provenen de cultures molt diferents” explica la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza.

parcs infantils salou100.000 euros per a zones de jocs infantils

D’altra banda, la Junta de Govern local ha aprovat la construcció de dos parcs municipals infantils, un ubicat a Cap Salou i l’altre al Barri de Ponent. Aquests dos nous equipaments tindran elements com la tirolina, gronxador tipus niu, joc combinat i llits elàstics, entre d’altres. El pressupust total per a aquests parcs infantils és de 101.000 euros.

M.M.

 

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply