Torna la ruta de les tapes a Salou. En la seva quarta edició, el Gastrotour s’ha convertit en una ruta que està moda. Els 72 establiments que hi participen estan acabant de retocar les tapes que oferiran a partir de demà i s’allargarà fins al 31 de maig.

CARTELL GASTROTOUREl Gastrotour Salou oferirà tapes dolces, salades per als menuts de la casa i per als grans. Els establiments adherits a la ruta de tapes presentaran una gran varietat de plats que aniran acompanyats per un  ‘quinto’ de Cervesa San Miquel. El preu per tapa + beguda serà de 2,50 euros.

El Mercat Municipal no ha volgut l’oportunitat d’adherir-se a aquest esdeveniment gastronòmic i ha condicionat un espai especial dins del mercat per les seves degustacions.

Funcionament
Totes les persones que vulguin gaudir d’aquesta ruta gastronòmica, poden recollir el “Llibret Gastrotour Salou 2015″ als establiments participants, on es mostra la seva ubicació, la fotografia i la descripció de la degustació que ofereixen, així com l’horari en què se serviran aquestes degustacions. Els establiments que formen part de Gastrotour Salou estan senyalitzats amb cartells a les portes del seu local.

Al finalitzar Gastrotour Salou es realitzarà un rànquing de les millors degustacions que es farà públic amb el corresponent reconeixement al restaurador que l’hagi ofertat.

 

 

Categories: NOTICIES

Leave a Reply