L’exregidora socialista Sandra Coloma Santos i actual dona del cap local del PDeCAT a Tarragona comença a treballar a l’Autoritat Portuària, més concretament al departament Port Ciutat. Substituirà Manel Caro, que es prejubila, després haver superat una oposició per un període de quatre anys. 

sandra_colomaEl Port de Tarragona registra des del passat divendres una important baixa, per motius de prejubilació. El polifacètic i carismàtic Manel Caro abandona l’Autoritat Portuària, designadament el departament Port Ciutat i SAC, després de gairebé quatre dècades de servei, i serà substituït per la coneguda socialista Sandra Coloma, que va ser regidora de Cultura a l’Ajuntament de Tarragona.

Coloma, la dona de l’actual president del Comitè Local del PDeCAT a Tarragona, Albert Puñet,  assumirà aquestes funcions per un període de quatre anys, després d’haver guanyat l’oposició per cobrir el contracte eventual de relleu. S’estrena en el càrrec aquest dimarts, dia 2 de maig.

sandra colomaSandra Coloma, -entre els vuit aspirants a la vacant- va ser la millor valorada pel tribunal de selecció, atenent, sobretot, els seus mèrits professionals, d’acord els resultats del concurs, que són públics.

L’exregidora de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona va aconseguir un 4,32 en relació a les aptituds professionals i 2,76 pel que fa a l’experiència professional. Mèrits que han estat fonamentals per a la deliberació del jurat.

Una de requisits necessaris per aspirar a aquesta plaça era estar inscrit com a demanant d’ocupació a les oficines del SOC. Els altres set aspirants passaran a formar part d’una borsa de contractació temporal en l’ocupació de responsable de comunicació i imatge del departament Port Ciutat, coordinat per Gabriel Mas.

 

Leave a Reply