La Terrassa SUMMIT de Salou, inaugurada oficialment el passat 19 de juny, amb l’assistència de l’alcalde, Pere Granados, representa la culminació de quatre anys d’intenses reformes

SUMMIT ha impulsat una oferta pròpia i diferenciada de concerts en directe on tenen cabuda el jazz, el rock, el pop, el folk i els ritmes llatins, entre altres. La seva terrassa és un dels seus atractius només un mes després d’haver-se posat en marxa. Aquest espai ofereix una destacada i variada programació musical.

Cada dijous a partir del 19 fins a finals d’Agost actuaran els membres del prestigiós grup cubà Yawar, a més de comptar amb les habituals actuacions de Guitar Passion, duo de guitarra compost per Alfredo Panebianco i Vania del Monaco, i les de la solista francobritànica Adeline. A aquests artistes s’afegiran el dia 14 de Juliol el duo Italian Job, que tocaran cançons mítiques de la música pop i rock i el dia 15 l’artista cubana Diamela, destacada pels seus ritmes de salsa, rumba o bolero.

La coordinadora del SUMMIT, Andrea Quintial, afirma que és una oferta diferent i de qualitat i que l’objectiu d’aquest nou espai és consolidar-se com a referent cultural i d’oci, amb un estil únic i personal. I és que aquest espai és ideal tant per gaudir de la música en directe com també per organitzar qualsevol esdeveniment o celebració.

 

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES

Leave a Reply