La jornada és oberta a tothom a qui li interessi la ‘dimensió lúdica’. Un dels participants és Fernando Maestro, soci fundador de l’Associació Europea de Jocs i Esports Tradicionals. Les persones interessades a assistir-hi podran inscriure’s, gratuïtament, a través del correu crae@casasantjosep.cat. Les places són limitades.

L’Armand Medina, coordinador de la jornada

El Centre Tarraconense El Seminari de Tarragona acollirà el divendres 8 de juny la I Jornada Aprenlab, on es pretén reflexionar sobre ‘el lloc del joc’ i aconseguir rescatar la seva funció social. En una organització conjunta de la Xarxa Santa Tecla i de la Fundació Casa Sant Josep, s’intenta congregar professionals de diferents àmbits i potenciar el debat, analitzar situacions i buscar-ne respostes i solucions.

Armand Medina, el coordinador al CRAE de la Fundació Casa Sant Josep i responsable de la jornada (in)formativa, en declaracions al nostre digital, ha explicat els principals objectius i utilitat pràctica d’emprar la part lúdica per resoldre alguns aspectes relacionats amb els més menuts.

El joc aporta estratègia, competició, empatia, atzar i curiositat. Aquests elements, segons Medina, són molt referenciats com a conceptes però poc emprats en el quotidià.

En definitiva, l’Aprenlab neix amb l’objectiu de fer un ‘kit kat’ i repensar les estratègies que es fan servir a l’hora de prendre decisions importants, a vegades sense “aturar-nos per pensar”, al·legant manca de temps.

VÍDEO

Categories: DRETA 1, NOTICIES, VIDEO

Leave a Reply