El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona serà l’escenari de la tercera edició del ‘Mediterrean Tourism Meeting’, una jornada que servirà per analitzar els reptes i les oportunitats del sector turístic de la Costa Daurada.

INMARODRIGUEZDurant la presentació del programa, a càrrec de la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del director de la càtedra Smart City, Inma Rodríguez i Santiago Castellà, respectivament, s’ha avançat que la trobada, que servirà per posar “en relleu els valors mediterranis”, es desenvoluparà en tres blocs: el primer estarà relacionat amb les Smarts Destinations, el segon estarà enfocat a l’enoturisme, mentre que el tercer abordarà essencialment la potencialitat  i la qualitat de la gastronomia mediterrània, la qual busca, com a factor diferencial, l’excel·lència.

Castellà ha recordat que les ciutats intel·ligents no són el principi però sí la meta, per això cal adaptar-se i potenciar les noves tecnologies i nous espais de coneixement.

Està previst que una cinquantena d’experts i investigadors del sector turístic hi participen en aquesta jornada que clourà amb un showcooking en directe a del xef del resturant Deliranto, Pep Moreno. Els assistents podran degustar les receptes preparades en directe pel xef a través del còctel de networking.

INMARODRIGUEZZLa regidora de Turisme, la popular Inma Rodríguez, ha recordat que aquesta cita és una excel·lent oportunitat per establir aliances al territori, posar en contacte el sector públic i el privat, això com per continuar treballant per a què Tarragona assumeixi el lideratge com a destinació turística de qualitat que, a més del Patrimoni, compta amb dos grans valors com són l’enologia i la gastronomia.

En aquesta tercera edició – les anteriors es van celebrar a Salou i a Sitges – hi participaran Danieda Freund (vicedegana de la Facultat de Turisme de la Universitat Ramon Llull, el periodista i sommelier Meritxell Falgueras, Ivana Miño, actriu i experta en gastronomia, Eduard Xatruch, xef dels restaurants Gaudir i Disfrutar i Josep Ejarque, assessor de Turisme per a les Nacions Unides.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply