Tarragona ha iniciat avui el curs escolar amb 1.070 alumnes de secundària més que el curs passat, amb un total de 153.881 alumnes.

Els 82.000 alumnes d’infantil, primària i secundària del Camp de Tarragona han iniciat avui el curs, i divendres els seguiran els 7.700 batxillers i els 11.600 estudiants de cicles formatius.

L’educació secundària suma 1.070 estudiants més aquest curs, el que contrasta amb el descens de prop de mil alumnes d’infantil i primària.

Per afrontar la demanda, aquest curs es compta amb cinquanta professors més en un total de 300 centres educatius, onze d’ells totalment en mòduls prefabricats.

Precisament, el curs s’ha inaugurat en els barracons de l’Arrabassada i el delegat d’Ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra, ha anunciat avui un “procés participatiu amb directors d’escoles públiques i els centres afectats” per buscar “solucions”.

La Arrabassada ja ha iniciat les obres de construcció del centre, llargament reivindicat, per un import de 4,5 milions d’euros.

Segons Segarra, aviat s’adjudicaran també les obres dels instituts dels Pallaresos i de Roda de Berà, així com les escoles de Primària de la Juncosa del Montmell i de Maspujols, retardades per la passada aplicació de l’article 155.

 

 

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES

Leave a Reply