El jutge del Suprem també informarà, aquest mati, – el dia que fa sis mesos que estan a la presó – Oriol Junqueras i els ‘Jordis’ de la seva condició processal. O sigui, els comunicarà que seran jutjats per rebel·lió.

Josep Lluis Trapero

Ja és oficial. La jutgessa Carmen Lamela acaba d’informar el major dels Mossos d’Esquadra Josep Lluis Trapero i tres membres més de la cúpula del Departament d’Interior, que hauran de ser jutjats per sedició i organització criminal.

La magistrada de l’Audiència Nacional ha citat també a l’exsecretari d’Interior i a l’exdirector dels mossos, César Puig i Pere Soler que estan acusats del delicte de sedició per la seva implicació en el referèndum de l’1 d’octubre i 20 de setembre i també se’ls imputa el delicte de pertinença a banda criminal. La intendent dels Mossos, Teresa Laplana, que es troba de baixa mèdica, haurà de ser jutjada per un delicte de sedició. Laplana ha estat informada per videoconferència.

Lamela ha tardat 10 minuts a informar els processats. No els fha et cap pregunta. L’advocat de Trapero ha qualificat la citació a l’Audiència Nacional de “tràmit inútil”.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply