El jutge del Vendrell va interrogar, com a testimoni, el propietari del dispositiu. Es tracta d’un comandament de la policia local

Torredembarra és sens dubte una caixa de sorpreses. Si algú tenia esperances que la tranquil·litat fes una visita, durant l’estiu, a l’ajuntament de la torre, que es desenganyi. Torredembarra no para de sorprendre. Si aquest dilluns, el nostre digital publicava que el jutge està investigant el regidor de Governació, el socialista José Garcia, per unes sospites relacionades amb tràfic d’influències i prevaricació, avui parlarem d’una troballa inquietant a les instal·lacions de la Policia Local de Torredembarra.

Segons ha pogut saber aquest digital, la Guàrdia Civil, complint instruccions del Jutjat número 1 del Vendrell, està analitzant el contingut d’una gravadora que es va localitzar a l’interior de les dependències policials, de forma accidental.

 Un fet que no deixa de ser encara més pertorbador, tenint en compte que el propietari del dispositiu és un alt comandament del cos policial. La gravadora va ser descoberta per la senyora de la neteja, la qual va lliurar-la, immediatament, al màxim responsable d’aquesta institució, Miguel Angel Marchal.

El fet va ser denunciat a la justícia i el dispositiu va ser lliurat per la prefectura de la policia torrenca, al jutjat del Vendrell, qui va ordenar a la Guàrdia Civil que analitzés el contingut de les gravacions.

El magistrat va interrogar, el passat divendres, al migdia, el propietari de la gravadora. La declaració del policia, de moment en qualitat de testimoni, va durar mitja hora. El mateix comandament ja va estar a la comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona per esclarir alguns detalls sobre per què feia servir una gravadora durant el seu horari laboral.

 

 

Un comentari so far.

  1. […] a través de documentació interna filtrada al nostre digital. També es pronuncia sobre la troballa d’una gravadora a les dependències de la Policia Local, la qual, segons sembla, era propietat d’un […]

Leave a Reply